Kreirajte novu karticu NLB Banke

Bez autora
Jun 18 2012

U želji da afirmiše kreativnost mladih ljudi, NLB banka Beograd je odlučila da organizuje konkurs za izbor dizajna ove kartice pod nazivom “Mladi dizajneri – da vas vidimo!”. S obzirom da je kartica namenjena mladima od 18 do 26 godina, pravo učešća imaju samo oni koji spadaju u ovu starosnu granicu.Svako rešenje mora da zadovolji potrebne tehničke karakteristike. Radovi koji ne zadovoljavaju propisane tehničke karakteristike neće biti uzeti u razmatranje.

Kreirajte novu karticu NLB BankeU želji da afirmiše kreativnost mladih ljudi, NLB banka Beograd je odlučila da organizuje konkurs za izbor dizajna ove kartice pod nazivom “Mladi dizajneri – da vas vidimo!”.

S obzirom da je kartica namenjena mladima od 18 do 26 godina, pravo učešća imaju samo oni koji spadaju u ovu starosnu granicu.

Svako rešenje mora da zadovolji potrebne tehničke karakteristike. Radovi koji ne zadovoljavaju propisane tehničke karakteristike neće biti uzeti u razmatranje.

Tri najbolja dizajna biće nagrađena novčanim nagradama, iznos će biti uplaćen na račun otvoren u NLB banci Beograd ovom prilikom i pobednici takmičenja će dobiti prve primerke kartice za mlade sa novim dizajnom. Pobednik će dobiti 150.000 dinara, drugoplasirani 75.000 dinara, a trećeplasirani 50.000 dinara.

O pobedniku će odlučiti stručni žiri. U želji da svoj izbor prepusti mladima, koliko god je to moguće, NLB banka Beograd je odlučila da lajkovi na Facebook-u imaju težinu glasa jednog člana žirija. Pored vaših lajkova na Facebook-u, stručni žiri se sastoji još i od redovnog profesora studijskog programa grafičkog dizajna i predstavnika banke.

Konkrus je otvoren do 11. jula, a lajkovanje na Facebook stranici traje do 20. jula 2012. godine. Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu banke do 1. avgusta 2012.

Prvonagrađena kartica postaje zvanična kartica za mlade NLB banke Beograd, a za sve tri banka dobija puna autorska prava.

Maestro platna kartica za student će, osim za standardne funkcija koje podrazumevaju plaćanje roba i usluga na prodajnim mestima i podizanje gotovine na bankomatima, moći da se koristi i za plaćanje na internetu.

Detaljne propozicije konkursa, kao i sve dodatne informacije možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik